Si mund të i gjeni të gjitha në një vend. Ato i gjeni në objektin C9 ku të gjitha isntitucionet relevante që i duhen qdo familje si Shkolla fillore, qerdhja, ambulanta vetëm 100 metra në vi ajrore nga objekti . Ndjehu komod, dhe i sigurt

Objekti C9
Banesa 02
Me Sipërfaqe 88.51 m²
  • 01 Hapësirë për komunikim 5.49 m²
  • 02 Komunikim i brendshëm 2.18 m²
  • 03 Banjo WC 4.72 m²
  • 04 Tualet / Banjo 3.78 m²
  • 05 Depo 1.75 m²
  • 06 Dhomë gjumi për prindër 13.84 m²
  • 07 Dhomë gjumi për fëmijë 8.49 m²
  • 08 Kuzhina 5.01 m²
  • 09 Qëndrimi ditor / Tryezaria 24.61 m²
  • 10 Terasa 6 m²
Na Kontakto