Si mund të i gjeni të gjitha në një vend. Ato i gjeni në objektin C9 ku të gjitha isntitucionet relevante që i duhen qdo familje si Shkolla fillore, qerdhja, ambulanta vetëm 100 metra në vi ajrore nga objekti . Ndjehu komod, dhe i sigurt

Objekti C9
Banesa 01
Me Sipërfaqe 86.70 m²
  • 01 Hapësirë për komunikim 8.31 m²
  • 02 Banjo / WC 4.32 m²
  • 03 Tualeti 1.89 m²
  • 04 Depo 1.92 m²
  • 05 Tryezaria 6.01 m²
  • 06 Kuzhina 5.23 m²
  • 07 Qëndrimi Ditor 19.10 m²
  • 08 Dhomë gjumi për prindër 13.01 m²
  • 09 Dhomë gjumi për fëmij 8.93 m²
  • 10 Terasa 5.86 m²
Na Kontakto