Si mund të i gjeni të gjitha në një vend. Ato i gjeni në objektin C9 ku të gjitha isntitucionet relevante që i duhen qdo familje si Shkolla fillore, qerdhja, ambulanta vetëm 100 metra në vi ajrore nga objekti . Ndjehu komod, dhe i sigurt

Objekti C9
Banesa 26
Me Sipërfaqe 131.69 m²
 • 01 Hapësirë për komunikim 17.38 m²
 • 02 Tryezaria 8.55 m²
 • 03 Kuzhina 8.20 m²
 • 04 Qëndrim Ditor 22.00 m²
 • 05 Depo 2.15 m²
 • 06 Tualeti / Banjo 4.04 m²
 • 07 Banjo WC 6.39 m²
 • 08 Dhomë gjumi 13.10 m²
 • 09 Dhomë gjumi për prindër 13.78 m²
 • 10 Dhomë gjumi për fëmijë 8.92 m²
 • 11 Terasa 7.92 m²
Na Kontakto