Si mund të i gjeni të gjitha në një vend. Ato i gjeni në objektin C9 ku të gjitha isntitucionet relevante që i duhen qdo familje si Shkolla fillore, qerdhja, ambulanta vetëm 100 metra në vi ajrore nga objekti . Ndjehu komod, dhe i sigurt

Objekti C9
Banesa 01
Me Sipërfaqe 96.06 m²
  • 01 Hapësirë për komunikim 8.36 m²
  • 02 Depo 1.85 m²
  • 03 Tualeti 2.34 m²
  • 04 Banjo / WC 4.32 m²
  • 05 Tryezaria 6.00 m²
  • 06 Kuzhina 6.03 m²
  • 07 Qëndrimi Ditor 20.01 m²
  • 08 Dhomë gjumi për prindër 13.20 m²
  • 09 Dhomë gjumi për fëmij 14.04 m²
  • 10 Terasa 3.92 m²
Na Kontakto