Objekti “VA Residence” Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, Biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në “VA Residence”, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 01
Banesa 04
Me Sipërfaqe 66.94 m²
  • 01 Holli hyrës 4.26 m²
  • 02 Banjo / WC 4.43 m²
  • 03 Depo 1.14 m²
  • 04 Qëndrim ditor & tryezaria 23.19 m²
  • 05 Kuzhina 5.01 m²
  • 06 Terasa 4.42 m²
  • 07 Dhomë gjumi për prindër 13.14 m²
Na Kontakto