Objekti “VA Residence” Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, Biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në “VA Residence”, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 03
Banesa 03
Me Sipërfaqe 94.80 m²
 • 01 Holli hyrës 11.00 m²
 • 02 Tualeti 2.34 m²
 • 03 Banjo / WC 4.67 m²
 • 04 Qëndrim ditor & tryezaria 27.13 m²
 • 05 Terasa 6.15 m²
 • 06 Kuzhina 7.00 m²
 • 07 Dhomë gjumi për prindër 15.00 m²
 • 08 Banjo / tualeti 4.72 m²
 • 09 Dhomë gjumi për dy persona 11.88 m²
 • 10 Depo 2.17 m²
 • 11 Dhomë gjumi për dy persona 15.92 m²
Na Kontakto