Objekti “VA Residence” Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, Biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në “VA Residence”, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 04
Banesa 01
Me Sipërfaqe 69.30 m²
  • 01 Holli hyrës 4.16 m²
  • 02 Qëndrimi ditor & tryezaria 23.40 m²
  • 03 Kuzhina 4.99 m²
  • 04 Depo 1.66 m²
  • 05 Dhomë gjumi për prindër 13.47 m²
  • 06 Banjo / WC 4.37 m²
Na Kontakto