Objekti “VA Residence” Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, Biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në “VA Residence”, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 04
Banesa 02
Me Sipërfaqe 93.44 m²
  • 01 Holli hyrës 9.17 m²
  • 02 Banjo / WC 4.00 m²
  • 03 Qëndrim ditor & tryezaria 26.11 m²
  • 04 Kuzhina 6.15 m²
  • 05 Terasa 6.07 m²
  • 06 Depo 1.54 m²
  • 07 Tualet 2.28 m²
  • 08 Dhomë gjumi për dy përsona 11.08 m²
  • 09 Dhomë gjumi për prindër 13.08 m²
Na Kontakto