Objekti “VA Residence” Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, Biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në “VA Residence”, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 04
Banesa 03
Me Sipërfaqe 94.09 m²
  • 01 Holli hyrës 9.72 m²
  • 02 Tualeti 2.00 m²
  • 03 Qëndrim ditor & tryezaria 26.15 m²
  • 04 Kuzhina 6.00 m²
  • 05 Terasa 5.06 m²
  • 06 Dhomë gjumi për dy persona 11.00 m²
  • 07 Dhomë gjumi për prindër 13.50 m²
  • 08 Banjo / WC 4.60 m²
  • 09 Depo 1.46 m²
Na Kontakto