Objekti “VA Residence” Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, Biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në “VA Residence”, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 04
Banesa 04
Me Sipërfaqe 119.23 m²
 • 01 Holli hyrës 8.92 m²
 • 02 Depo 1.65 m²
 • 03 Banjo / WC 4.43 m²
 • 04 Qëndrim ditor & tryezaria 27.24 m²
 • 05 Terasa 6.64 m²
 • 06 Kuzhina 6.93 m²
 • 07 Degazhmani 2.42 m²
 • 08 Dhomë gjumi për dy persona 14.40 m²
 • 09 Dhomë gjumi për dy persona 11.06 m²
 • 10 Dhomë gjumi për prindër 14.67 m²
 • 10 Banjo / tualet 3.28 m²
Na Kontakto