Objekti “VA Residence” Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, Biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në “VA Residence”, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 04
Banesa 05
Me Sipërfaqe 67.25 m²
  • 01 Holli hyrës 5.01 m²
  • 02 Qëndrim ditor & tryezaria 23.16 m²
  • 03 Kuzhina 5.02 m²
  • 04 Depo 1.44 m²
  • 05 Terasa 4.37 m²
  • 06 Dhomë gjumi për prindër 12.05 m²
  • 07 Banjo . WC 4.45 m²
Na Kontakto