Objekti “VA Residence” Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, Biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në “VA Residence”, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 04
Banesa 46
Me Sipërfaqe 117.63 m²
  • 01 Holli hyrës 13.54 m²
  • 02 Qëndrim ditor & tryezaria 31.25 m²
  • 03 Kuzhina 6.58 m²
  • 04 Depo 1.44 m²
  • 05 Terasa 4.44 m²
  • 06 WC 2.30 m²
  • 07 Dhomë Gjumi për dy persona 11.34 m²
  • 08 Dhomë Gjumi për një person 8.24 m²
  • 09 Dhomë Gjumi për prindër 13.00 m²
  • 10 Banjo / WC 6.41 m²
Na Kontakto