Objekti VA Rezidencë Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në VA Rezidencë, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 01
Banesa 01
Me Sipërfaqe 69.60 m²
 • 01 Holli hyrës 5.70 m²
 • 02 Banjo / WC 4.22 m²
 • 03 Depo 1.17 m²
 • 04 Qëndrim ditor & tryezaria 24.52 m²
 • 05 Kuzhina 5.00 m²
 • 06 Terasa 4.11 m²
 • 07 Qëndrimi Ditor 20.58 m²
 • 10 Dhomë gjumi për prindër 13.04 m²
Na Kontakto

Objekti “VA Residence” Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, Biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në “VA Residence”, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 015
Banesa 02
Me Sipërfaqe 117.76 m²
 • 01 Holli hyrës 10.43 m²
 • 02 Tualet 3.90 m²
 • 03 Depo 1.85 m²
 • 04 Kuzhina 7.12 m²
 • 05 Qëndrim Ditor / Tryezari 30.75 m²
 • 06 Terasa 4.50 m²
 • 07 Dhomë gjumi për një person 10.23 m²
 • 08 Dhomë gjumi për dy persona 12.86 m²
 • 09 Dhomë gjumi për prindër 13.86 m²
 • 10 Banjo / WC 4.83 m²
Na Kontakto