KARRIERA

Ashtu si shumica e kompanive moderne të ndërtimit, historia e kompanisë sonë ka një fillim modest dhe të thjeshtë.
Kompania u themelua në vitin 1975 nga Adem Asllani me emrin “Abria”.
Pas 21 vite punë në fushën e ndërtimtarisë, në vitin 1996 detyrimisht ndërpreu punën për shkaqe të përkeqsimit të situatës në Kosovë Në vitin 2000, Qazim Asllani rifillon punën e kompanisë aty ku e kishte lënë babai i tij Ademi me emër të ndryshuar si N.N. Vëllezërit Asllani dhe vazhdon punen sot e asaj dite.
Që nga viti 2005 kjo kompania N.N. Vëllezërit Asllani regjistron një numër të madh të puntorëve
Si një kompani në pronësi të familjes, ne krenohemi me reputacionin tonë për përsosmëri, si dhe aftësinë tonë unike për të përmbushur kërkesat e larta të klientëve
Ne mirëpresim mundësinë për të shqyrtuar projektin tuaj dhe për të diskutuar mënyrat më të mira për të përmbushur nevojat tuaja
Ndërtesa
Banesa
Parkingje

VIZIONI

Kompania jonë nga e kaluara ka treguar dhe dëshmuar se jemi në vendin dhe kohën e duhur.
Dhe të jesh në vendin dhe kohen e duhur, suksesi është i garantuar.
Vizioni i ynë është që të rritemi e të zgjerohemi çdo ditë e më shumë në tregun Kosovar, konkretisht në fushën e ndërtimtarisë.
Me cilësinë, bukuritë, stilin, dhe rregullat e ndërtimit, ne nuk kemi investuar që të bëjmë vetëm qytet, por krahas kushteve dhe projekteve racionale kemi sjellur edhe qytetërim.
Fillimisht duke e kuptuar kërkesën e konsumatorit, mandej edhe nevojën për një jetë më të mirë, ne kemi krijuar edhe politika menagjuese përmes së cilave kemi bërë oferta dhe mundësi të shumta për të gjithë.
Në kuptimin e standardit të jetesës në Kosovë, qmimet tona kan qenë dhe do të vazhdojnë të jenë me interes të dy anshëm.
Për të mos e dëmtuar edhe mirëqenjen sociale, kemi bërë oferta me pagesë afatgjate, e që përmes kësaj ne nuk e kemi dëmtuar interesin dhe mirëqenjen sociale të konsumatorëve tonë.
Pretendojmë që secilen herë do të jemi më të dobishëm dhe efikas si në implementimin e projekteve, por edhe në aspektin kohor.

VA REZIDENCE

Në objektet tona juve nuk iu imponohet se si zgjedhim ne, aty zgjedhjen e bëni ju, mundësi të shumta për nga sipërfaqja në metra katror, kati, orientimi në pole.
Dëshirat e juaja gjejnë mundësi për zbatim gjat ndërtimit tek ne.
Ne nuk ndërtojmë vetëm objekte, kompania jonë ndërton ëndërrat e juaja.

BLLOKU c9

Afër Shkollës Fillore Pavarësia

Në shumë vende mund të gjesh diqka, por tek Vëllezërit Asllani do ti gjeni të gjitha në një vend. Komoditet për banim, infrastrukturë moderne, hapësira të mjaftueshme, siguri e lartë, natyrë etj

Cilësia në ndërtim, dhe përgjegjësia ndaj klientëve, e ka bërë që kompania jonë çdo ditë e më shumë të i rritë kapacitet dhe fushëveprimtarinë.

VELLEZERIT ASLLANI SH.P.K.

Kompania “Vllezërit Asllani” është një kompani e rëndësishme e ndërtimit në Kosovë

Aktiviteti kryesor i kompanisë sonë përfshin ndërtimin e lartë të ndërtesave të reja dhe rindërtimin e ndërtesave

Në treg kompania fokusohet në ndërtime dhe rikonstruksione të shtëpive të banimit familjarë, objekte shëndetësore dhe shkollore, zyre dhe lokale, dhe ndërtesa kolektive