Si mund të i gjeni të gjitha në një vend. Ato i gjeni në objektin C9 ku të gjitha isntitucionet relevante që i duhen qdo familje si Shkolla fillore, qerdhja, ambulanta vetëm 100 metra në vi ajrore nga objekti . Ndjehu komod, dhe i sigurt

Objekti C9
Banesa 03
Me Sipërfaqe 66.91 m²
  • 01 Hapësirë për komunikim 5.31 m²
  • 02 Depo 1.28 m²
  • 03 Banjo WC 4.32 m²
  • 04 Tryezaria 5.01 m²
  • 05 Kuzhina 5.12 m²
  • 06 Qëndrimi ditor 18.30 m²
  • 07 Dhomë gjumi për prindër 13.27 m²
  • 08 Terasa 3.92 m²
Na Kontakto