Interior Designer

Kompania Vëllëzërit Asllani, tani bënë edhe prodhimin për dyer dhe dritare, me cilësi të larta të materialit dhe punimit të tyre.
Dimenzione të ndryshme, me karakteristika të veqanta.
Garancion shumë vjeqar.

Ne filluam edhe me Prodhimin e Dyerve dhe Dritareve nga PVC (Rehau Geneo), me Kualitet te Lartë “VA-AL-PLAST” Punimi i Dritareve, PVC(Rehau Geneo) Punimi i Dyerve ,PVC(Rehau Geneo) Roleta nga “Alumin”

TË AFTË PËR TË PËRMBUSH

KËRKESAT E KONSUMATORIT