Si mund të i gjeni të gjitha në një vend. Ato i gjeni në objektin C9 ku të gjitha isntitucionet relevante që i duhen qdo familje si Shkolla fillore, qerdhja, ambulanta vetëm 100 metra në vi ajrore nga objekti . Ndjehu komod, dhe i sigurt

Objekti C9
Banesa 01
Me Sipërfaqe 112.34 m²
 • 01 Hapësirë për komunikim 13.37 m²
 • 02 Depo 2.16 m²
 • 03 Banjo WC 4.81 m²
 • 04 Tualet / Banjo 4.47 m²
 • 05 Kuzhina 7.36 m²
 • 06 Tryezaria 6.08 m²
 • 07 Qëndrimi Ditor 20.58 m²
 • 08 Dhomë gjumi për fëmij 9.37 m²
 • 09 Dhomë gjumi për fëmij 8.51 m²
 • 10 Dhomë gjumi për prindër 13.56 m²
 • 11 Terasa 5.96m²
Na Kontakto