Objekti “VA Residence” Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, Biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në “VA Residence”, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 03
Banesa 02
Me Sipërfaqe 90.48 m²
  • 01 Holli hyrës 10.20 m²
  • 02 Depo 1.44 m²
  • 03 Tualeti 2.26 m²
  • 04 Kuzhina 6.03 m²
  • 05 Qëndrim ditor & tryezaria 23.00 m²
  • 06 Terasa 5.18 m²
  • 07 Dhomë gjumi për një person 10.61 m²
  • 08 Dhomë gjumi për prindër 13.04 m²
  • 09 Banjo / WC 4.48 m²
Na Kontakto