Objekti “VA Residence” Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, Biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në “VA Residence”, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 03
Banesa 04
Me Sipërfaqe 124.09 m²
  • 01 Holli hyrës 9.11 m²
  • 02 Kuzhina 6.02 m²
  • 03 Qëndrim ditor & tryezaria 23.08 m²
  • 04 Kuzhina 6.08 m²
  • 05 Depo 1.45 m²
  • 06 Dhomë gjumi për një person 10.68 m²
  • 07 Dhomë gjumi për prindër 16.22 m²
  • 08 Banjo / WC 5.49 m²
  • 09 Terasa 2.36 m²
Na Kontakto