Planifikim hapësinor i projektuar detalisht në mënyrën më të përsosur profesionale. E dizajnuar nga inxhinier të fushës së arktitektures dhe dizajnit.

  • Lokali 1 63.2m²
  • Lokali 2 64.28m²
  • Lokali 3 130.51m²
  • Lokali 4 82.8m²
  • Hapësir për këshillini shtëpiak 116.14m²
Na Kontakto