Projektet e pËrfunduara

Prishtina e Re Hyrja Lindore e QKUk-s

objektet 1 2 3

Prishtina e Re objektet 1 2 3 me hyrje nga ana lindore e qytetit, kokretisht hyrja për në QKUK. Bodrume të standardeve më të larta të karakterizuara me sistem të sigurisë, ventilim dhe ajrosje, ndriqim automatik.
Të pajisura me dyer automatike në mënyrë digjitale (telekomandë) Izolim kundër lagështisë dhe ngricave në temperatura të ulëta, parkingje të rezervuara për persona me aftësi të kufizuara. Sinjalizim me me ngjyra fosfori etj.
0
Banesa
0
Lokale
0
Parkingje