Objekti VA Rezidencë Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në VA Rezidencë, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 01
Banesa 01
Me Sipërfaqe 69.60 m²
  • 01 Holli hyrës 5.70 m²
  • 02 Banjo / WC 4.22 m²
  • 03 Depo 1.17 m²
  • 04 Qëndrim ditor & tryezaria 24.52 m²
  • 05 Kuzhina 5.00 m²
  • 06 Terasa 4.11 m²
  • 07 Qëndrimi Ditor 20.58 m²
  • 10 Dhomë gjumi për prindër 13.04 m²
Na Kontakto