Objekti “VA Residence” Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, Biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në “VA Residence”, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 02
Banesa 05
Me Sipërfaqe 69.30 m²
  • 01 Holli hyrës 8.37 m²
  • 02 Depo 1.44 m²
  • 03 Tualeti 1.90 m²
  • 04 Banjo / WC 5.05 m²
  • 05 Qëndrim ditor & tryezaria 23.30 m²
  • 06 Kuzhina 6.03 m²
  • 07 Terasa 5.18 m²
  • 08 Dhomë gjumi për prindër 13.05 m²
  • 09 Dhomë gjumi për një person 10.58 m²
Na Kontakto