Si mund të i gjeni të gjitha në një vend. Ato i gjeni në objektin C9 ku të gjitha isntitucionet relevante që i duhen qdo familje si Shkolla fillore, qerdhja, ambulanta vetëm 100 metra në vi ajrore nga objekti . Ndjehu komod, dhe i sigurt
 
Objekti C9 
Banesa 04
Me Sipërfaqe 87.69 m²
  • 01 Hapësirë për komunikim 10.18 m²
  • 02 Banjo / WC 4.75 m²
  • 03 Tualeti 2.03 m²
  • 04 Depo 1.55 m²
  • 05 Kuzhina 5.12 m²
  • 06 Qëndrimi ditor 18.30 m²
  • 07 Dhomë gjumi për prindër 13.27 m²
  • 08 Terasa 3.92 m²
Na Kontakto