Objekti “VA Residence” Objekt gjigant si nga hapësira dhe nga mundësia që ofrohen brenda kësaj sipërfaqe. Banesa, Lokale, Biznese të ndryshme, mundësi për zhvillimin e afarizmit e shumë çka tjetër. Në “VA Residence”, e gjeni një qytetëz.

“VA RESIDENCE”
Objekti 01
Banesa 03
Me Sipërfaqe 93.41 m²
  • 01 Holli hyrës 10.22 m²
  • 02 Tualeti 2.08 m²
  • 03 Banjo / WC 4.84 m²
  • 04 Qëndrim ditor & tryezaria 25.23 m²
  • 05 Kuzhina 6.01 m²
  • 06 Depo 1.57 m²
  • 07 Terasa 4.50 m²
  • 08 Dhomë gjumi për dy përsona 10.44 m²
  • 09 Dhomë gjumi për prindër 13.91 m²
Na Kontakto